Utbildningskalender

VÅREN 2022

Vi planerar enl nedan datum men följer givetvis FHM riktlinjer och rekommendationer så det kan komma att ske förändringar.

Plats: Spendrups Huvudkontor, Vårby Allé 39, Vårby, Stockholm
Vill du ha hjälp mer resor eller övernattning i samband med utbildningen?
Det fixar KrogResor! Läs mer om KrogResor HÄR
Tisdag 8 mars, 9.00-16.00VINUTBILDNING STOR

Ger dig fördjupad kunskap om de olika typerna av vin.

Hur de framställs, hur de vanligaste druvsorterna smakar och hur man kombinerar mat och vin.

Teori varvat med provningar.

Läs mer om den Stora Vinutbildningen HÄR

Kostnad 1 450:-/deltagare*. Kursledare: Jeanette Wiberg Wingquist

Onsdag 9 mars, 14.00-22.00 – ÖLUTBILDNING & BEERMAKERS DINNER på OMAKA

ÖLUTBILDNING MELLAN – för dig som vill lära dig mer om öl
Ger dig god kunskap om vad öl är, vad som skiljer olika ölstilar åt, hur råvaror påverkar ölen, vilken öl som passar till vilken mat och hur den ska serveras.

Efter utbildningen äter vi en avsmakningsmeny med drycker utvalda av Bryggmästare Hedda Spendrup

Läs mer om Ölutbildning Mellan HÄR och om du vill läsa mer om OMAKA hittar du det HÄR

Kostnad 2 450:-/deltagare*. Kursledare: Jeanette Wiberg Wingquist

Tisdag 15 mars, 09.00-16.00RESTAURANGEKONOMI

Rätt pris vid rätt tillfälle – Så optimerar du din omsättning!

Utbildningen för dig som vill kunna tillhandahålla rätt vara till rätt pris vid rätt tillfälle för att bli så lönsam som möjligt. Efter kursen vet du hur du genom inköpsoptimering skapar ökad lönsamhet genom prissättning, menyval och bordsbokningsförfarande.

Läs mer om Ekonomiutbildningen HÄR

Kostnad 2 750:-/deltagare*. Kursledare: Rikard Lindqvist

Måndag 28 mars, 9.00-16.00MAT & DRYCK I KOMBINATION

En introduktion till smak, vilka sinnen använder vi?

Grundsmaker, vilken dryck till vilken mat? Hur olika drycker hanteras, vilka är vinets fiender och hur kan man använda smakbryggor.

Det och mycket mer kommer vi att ta upp denna dag.

Så ladda smaklökarna, det kommer att bli spännande!

Kostnad 1 650:-/deltagare*. Kursledare: Jeanette Wiberg Wingquist

Måndag 25 april, 10.00-17.00SERVICE & FÖRSÄLJNING och ÖL – MELLAN

Vi börjar dagen med att prata om värdskap, service och försäljning.

Efter lunch besöker vi vårt utvecklingsbryggeri och går igenom en ölutbildning som ger dig god kunskap om vad öl är, vad som skiljer olika ölstilar åt, hur råvaror påverkar ölen, vilken öl som passar till vilken mat och hur den ska serveras.

Läs mer om Service och försäljning HÄR och Ölutbildning Mellan HÄR

Kostnad 1 400:-/deltagare*. Kursledare: Monica Nordqvist & Jeanette Wiberg Wingquist

Tisdag och onsdag, 3-4 maj, – 2-DAGAR BARSPECIAL med BARHOPPING

Nu kommer möjligheten att kombinera utbildning i grundläggande bararbete med en barhopping med nedslag på några av Stockholms hetaste vattenhål för att få inspiration och insyn i deras bararbete.

Dagen efter möts vi upp igen för uppföljning, utvärdering, fördjupning och försäljning.

Läs mer om Barutbildningen HÄR

Kostnad 5 250:-/deltagare*. Kursledare: Hans Bihl

* Pris exkl moms. I alla våra utbildningar ingår kursmaterial samt kursintyg. I heldagsutbildningarna ingår lunch.

Hur fungerar det?

Boka din plats genom att klicka in på ”ANMÄL DIG HÄR!”-knappen ovan eller maila till: info@krogvis.se. Vi behöver veta kursdeltagarens namn och kontaktuppgifter samt vilket kundnummer som er restaurang har hos Spendrups.