Utbildningar

Personalutbildningar

Våra personalutbildningar

I alla våra utbildningar ingår kursmaterial och kursintyg. 

Personalutbildningar restaurang
Att skapa mervärde för gästen genom god service och bemötande är viktigt för alla som jobbar på krogen, särskilt de som möter gästerna.
Att arbeta med alkohol, ett ansvar!

Att arbeta med och sälja alkohol innebär ett stort ansvar, där du som möter gästen förväntas ha kunskap i alkohollagen och dess syfte för en trygg och bra miljö för medarbetare och gäster.

Matsalsutbildning
Vad serveras från höger, vad serveras från vänster och varför provsmakar gästen vinet? Det och mycket, mycket mer går vi igenom i denna utbildning.
Schysst krog
Schysst Krog är en utbildning för alla som jobbar inom restaurarangbranschen. Hur hanterar vi gäster som inte behandlar oss på ett schysst sätt? och hur behandlar vi varandra på jobbet?
Personalutbildningar restaurang

Vår utbildning Ny på jobbet, riktar sig särskilt till t.ex. säsongskrogar, arenor, hotell och restauranger som har introduktionsdagar för sina medarbetare.

Restaurangekonomi

Revenue Management är utbildningen för dig som vill kunna tillhandahålla rätt vara till rätt pris vid rätt tillfälle för att bli så lönsam som möjligt.

Att ha en tydlig riktning med strategiska mål för sin verksamhet är idag viktigare än någonsin. Att leda en verksamhet mot lönsamhet kräver affärsmässighet och affärsutveckling.
Ny utbildning – Hållbar Krog

Vad är en hållbar krog-bransch? Det här är utbildningen för dig som vill dra nytta av att arbeta mer hållbart för att bli lönsammare och mer konkurrenskraftig.

Förutom utbildningarna ovan kan vi skräddarsy utbildningar som passar just er restaurang