Personalutbildningar

Förutom utbildningarna nedan kan vi skräddarsy utbildningar som passar just er restaurang

I alla våra utbildningar ingår kursmaterial och kursintyg.
Vid heldagsutbildningar ingår lunch.


Service och försäljning

Service & Försäljning

Att skapa mervärde för gästen genom god service och bemötande är viktigt för alla som jobbar på krogen, särskilt de som möter gästerna.

Här lär du dig att förbättra gästbemötandet och får tips och råd hur du kan öka försäljningen.

Läs mer HÄR

Att arbeta med alkohol, ett ansvar!

Att arbeta med och sälja alkohol innebär ett stort ansvar, där du som möter gästen förväntas ha kunskap i alkohollagen och dess syfte för en trygg och bra miljö för såväl medarbetare som gäster.

Läs mer HÄR

Matsalen

Denna utbildning är en grundkurs i klassiskt matsalsarbete, riktad till den som vill lära sig mer om hur och varför vi gör på ett visst sätt.

Vad serveras från höger, vad serveras från vänster och varför provsmakar gästen vinet? Det och mycket, mycket mer går vi igenom i denna utbildning.

Läs mer HÄR

Schysst Krog

Schysst Krog är en utbildning för alla som jobbar inom restaurarangbranschen.

Utbildningen baseras till stor del på gruppdiskussioner om hur vi hanterar gäster som inte alltid behandlar oss på ett schysst sätt. Vi tar även upp hur vi är mot varandra och hur vi får, och inte får, behandla varandra på jobbet. Utbildningen vänder sig till alla, både medarbetare och ledare.

Läs mer HÄR

Ny på jobbet

Vår utbildning Ny på jobbet, riktar sig särskilt till t ex säsongskrogar, arenor, hotell och restauranger som har introduktionsdagar för sina medarbetare.

Vi kommer till er och har en heldag med grundläggande information för att påbörja en ny säsong eller vid större förändringar.

Läs mer HÄR

Revenue Management

Utbildningen för dig som vill kunna tillhandahålla rätt vara till rätt pris vid rätt tillfälle för att bli så lönsam som möjligt.

Efter kursen vet du hur du genom inköpsoptimering skapar ökad lönsamhet genom prissättning, menyval och bordsbokningsförfarande.

Läs mer HÄR

AFFÄRSUTVECKLLING FÖR BESÖKSNÄRINGEN

Att ha en tydlig riktning med strategiska mål för sin verksamhet är idag viktigare än någonsin. Att leda en verksamhet mot lönsamhet kräver affärsmässighet och affärsutveckling. 

Här lär du dig hur du med enkla knep kan få bättre koll på din egen verksamhet och hur du med en långsiktig strategi kan ta er närmare era mål. Hur ni på sikt kan öka er lönsamhet och bli hållbara både ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

Läs mer HÄR