Ny på jobbet

Vår utbildning Ny på jobbet, riktar sig särskilt till t ex säsongskrogar, arenor, hotell och restauranger som har introduktionsdagar för sina medarbetare.

Vi kommer till er och har en heldag med grundläggande information för att påbörja en ny säsong eller vid större förändringar.

Vi utgår från er öl- och vinlista och er meny, allt för att utbildningen skall bli skräddarsydd utifrån era behov.

På många olika ställen runtom i Sverige finns utmaningar i att regelbundet få en ny personalstyrka som behöver bra introduktion.

Utifrån era förutsättningar sätter vi ihop en utbildningsdag hos er där vi går igenom ert varumärke, er öl- och vinlista med rekommendationer till just den mat som ni serverar på er restaurang.
Vi går också igenom gästbemötande, försäljning, servering och hantering av mat och dryck.

DELOMRÅDEN:
• Service och gästbemötande
• Försäljning och merförsäljning
• Bra arbetsplats
• Servering
• Kort ölutbildning
• Kort vinutbildning
• Kort om cider och övrig dryck
• Kombinera mat och dryck
UTBILDNINGENS INNEHÅLL:
• Hur vi bemöter våra gäster på ett trevlig sätt
• Att arbeta som säljare med rekommendationer
• Hur kan jag påverka så att vi får en bra och trygg arbetsplats
• Att hantera och servera mat och dryck
• Öl-introduktion med ölprovning av ert utvalda sortiment
• Vin-introduktion med vinprovning av ert utvalda sortiment
• Cider, sprit och likör, en kort introduktion
• Vilken dryck till vilken mat? Vi utgår från er meny.

Kursen är en heldag. Kursintyg ingår.