Schysst Krog

En utbildning för alla som jobbar inom restaurarangbranschen

​​​​​​​Hur skapar vi den bästa arbetsplatsen? Jo, tillsammans! Alla har vi ett ansvar för vår arbetsmiljö och påverkan på arbetskulturen.

Utbildningen vänder sig till alla, både medarbetare och ledare.

Utbildningen baseras till stor del på gruppdiskussioner om hur vi hanterar gäster som inte alltid behandlar oss på ett schysst sätt. Vi tar även upp hur vi är mot varandra och hur vi får, och inte får, behandla varandra på jobbet.

Vi som jobbar i restaurangbranschen möter ibland människor som inte behandlar oss på ett korrekt sätt. Vi vill ju att våra gäster skall vara nöjda och återkomma till vår restaurang, men ibland händer saker som resulterar i missnöje. Men bara för att man är missnöjd så får man inte säga eller göra vad som helst. Eller? Arbetsmiljön påverkar också gästernas upplevelse. Medarbetare som trivs stannar kvar och gör också ett bättre jobb.

Delområden:

Utbildningens innehåll:

Kursen är ca 2 timmar. Kursintyg ingår.

Denna kurs kan med fördel kombineras med andra utbildningar, i synnerhet Service & försäljning.

Att arbeta med alkohol

Sagt om utbildningen:

Är du intresserad av någon av våra utbildningar?